Anaïs Vidal Granell

Artterapeuta

Llicenciada en Belles Arts a la UB, l’any 2007 realitza el Màster en Artteràpia “Aplicacions psicoterapèutiques de la pràctica artística”, a la Universitat de Barcelona. La seva especialitat se centra en l’àmbit infantil.
Des de l’inici del seu exercici professional realitza formació continuada en matèries i metodologies de treball relacionades amb la professió de l’artteràpia i la psicologia en l’àmbit infantil i en l’adopció. Des de l’any 2011 atén a infants al centre CRIA, especialitzat en aquest àmbit, i també a alumnes en formació d’artteràpia en el seu procés de teràpia personal, treball que compagina amb la docència en el Postgrau d’Artteràpia que ofereix el Centre d’estudis Metàfora i del que ha estat Coordinadora fins l’any 2014. Regularment imparteix cursos i tallers entorn dels aspectes de l’artteràpia per a professionals i alumnes en formació. Participa en congressos i jornades fent xerrades i conferències.
Ha col·laborat amb el Grup de Recerca AFIN i des de l’any 2011 forma part de l’equip editorial de la revista Inspira, dedicada a la difusió de l’Artteràpia. Des del 2012 sustenta el càrrec de vicepresidència de la ATE (Asociación Profesional Española de Arteterapeutas i és membre associat de FEAPA (Federación Española de Asociaciones Profesionales de Arteterapia on sustenta el càrrec de presidència en representació de la ATE.

Contacte
Cria Familia | Anaïs Vidal Granell