Sibylle Cseri

Artterapeuta

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Nuevo México, Estats Units; especialitzada en Aplicacions Psicoterapèutiques per l’Art a la Universitat de Barcelona i Màster en Artteràpia. És cofundadora de la Asociación Española de Arteterapia (ATE) i membre de la FEAPA (Federación Española de Asociaciones Profesionales de Arteterapia).

Des de l’any 2002 dedica la seva activitat com a artterapeuta  atenent a infants i famílies en col·laboració amb diversos centres psicològics i escolars de Barcelona. Actualment centra el seu treball terapèutic a CRIA atenent a infants, adolescents i famílies en tractaments -individuals o en grup- mitjançant l’artteràpia com a eina facilitadora per a l’expressió i resolució de conflictes emocionals.

Compagina el seu treball terapèutic amb la docència i la supervisió en el Màster d’Artteràpia de la Universitat Pompeu Fabra, i és formadora contínua a Metàfora, Centre d’Art i Artteràpia de Barcelona i en el Màster d’Artteràpia de la Kunstakademie Weissensee a Berlin.

Contactar
Cria Familia | Sibylle Cseri